ПРОИЗВОДИ

ТИПОВИ НА ХАРТИЈА Бел крафтКафеав крафтМаснонепропусна хартија ПРОИЗВОДИ Хартиени кеси (леб, пециво, багет, рефусни производи и др.) Хартиени кеси со ПП прозор Хартиени кеси за сендвичи Хартија во листови Хартија + ПЕ во листови (месарска хартија) Аптекарски кеси во различни големини

Read more / Повеќе

ЗА НАС

Агропром од Гостивар е современа компанија која храбро чекори на пазарот веќе 30 години. Наш императив е креирање на ефикасни процеси на производство со максимално висок квалитет, брза испорака и задоволни клиенти. АГРОПРОМ ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ Гостивар е основана во 1991 година. Од 2002 година стартува со производство

Read more / Повеќе