Агропром од Гостивар е современа компанија која храбро чекори на пазарот веќе 30 години. Наш императив е креирање на ефикасни процеси на производство со максимално висок квалитет, брза испорака и задоволни клиенти.

АГРОПРОМ ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ Гостивар е основана во 1991 година. Од 2002 година стартува со производство на хартиени кеси со една производствена машина по што седува развој во производството на хартиена амбалажа.

Денес компанијата работи во производствена хала од 1500м2 со 12 машини и настапува на пазарот со збогатен асортиман како:

хартиени кеси за леб пециво багет
рефусни производи
хартиени кеси за сендвичи
месарска хартија
аптекарски кеси
хартија во листови
пластифицирана хартија
маснонепропусна хартија
хартија во ролни
и многу други производи